Greg's Home Food biedt de mogelijkheid om online gerechten, ontbijtmanden en cadeaubonnen aan te kopen. Ben je niet vetrouwd met online shoppen? Aarzel niet om ons te contacteren om jouw bestelling via e-mail of telefonisch af te ronden.

Gerechten en ontbijtmanden kunnen in As worden afgehaald of worden aan huis geleverd in gans Limburg! Alle maaltijden worden met oog voor hygiëne en detail bereid en worden geleverd om eenvoudig op te warmen.

(gelieve je bestelling 48h op voorhand te plaatsen of door te geven )

Smakelijke groeten!


Bestel het hier... Van overheerlijke huisbereide maaltijd tot een lekker biertje

Bij Greg's Home food kan je terecht voor een uitgebreide waaier aan gerechten, gevarieerd en superlekker! Deze kunnen online worden besteld. Bovendien worden deze geleverd aan huis in heel Limburg. Afhalen in As behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Al onze samenstellingen zijn zodanig opgebouwd dat de gerechten bij iedereen in de smaak vallen!

Bij het samenstellen van de maaltijden worden de hygiëneregels optimaal gerespecteerd en wordt gebruik gemaakt van dagverse produkten!


Gelieve bestellingen 48h op voorhand door te geven, Bestellingen worden aan huis afgeleverd. Je wordt na aflevering onmiddellijk telefonisch verwittigd, zodat we iedere vorm van contact kunnen vermijden. Laat ons samen deze maatregelen toepassen zodat onze toekomst opnieuw kleur kan krijgen!

Alle gerechten worden geleverd om eenvoudig op te warmen.

Smakelijk eten!

Specialekes

Specialere dingen zoal BBQ Tappa schotels etc zijn hier te vinden

Cadeaubonnen

Wat is er leuker dan het ontvangen van een smakelijke cadaeubon? Greg's Home Food biedt diverse mogelijkheden om deze te verzilveren. Denk aan ontbijtmanden, gerechten naar keuze... Er worden cadeaubonnen twv diverse bedragen aangeboden, zodat je deze kan combineren tot het gewenste bedrag.

Cadeaubonnen kunnen worden afgehaald bij Greg's Home Food of rechtstreeks worden verzonden naar de gelukkige. In dat laatste geval kan je een boodschap ingeven bij jouw bestelling, zodat we deze in de enveloppe kunnen voorzien.

Cadeaubonnen worden steeds gratis verzonden!

Ontbijtmanden

De ontbijtmanden van Greg's Home Food worden samengesteld met dagverse produkten. Je kan deze laten leveren op een gewenst adres, of afhalen in As. Ontbijtmanden die worden besteld naar aanleiding van feestdagen (Valentijn, Pasen...) worden afgewerkt met extra's die eigen zijn aan de gebeurtenis.

Voor de mand, de thermos en de glazen flesjes wordt als supplement een borg aangerekend van 15€. Bij het ongeschonden inleveren van deze materialen wordt deze borg integraal terugbetaald.

Gelieve bestellingen 48h op voorhand door te geven.

Contact
Wil je op de hoogte blijven van onze periodieke afhaalgerechten?