BEDRIJFSFEESTEN / EVENTS

Kennismaking

Greg's Home Food is een gepassioneerd team, onder leiding van Gregory. Reeds jaren geleden verdiende hij zijn culinaire sporen en studeerde hij met glans af aan Hotelschool 'Ter Duinen' te Koksijde. ​Sindsdien heeft hij al duizenden monden smaakvol gevuld met zijn gerechten. In zijn foodtruck doorkruist hij het ganse land, om vele gezichten gelukkig te maken met diverse bereidingen. Core business zijn particuliere feesten en bedrijfsevents. Denk hierbij aan recepties, personeelsfeesten, openingen, productlanceringen...

Bedrijfsfeesten en events

Met een bedrijfsfeest zet je jouw successen in de kijker, verstevig je de band met medewerkers en versterk je jouw zakelijke relaties. Laat ons jouw gasten culinair verrassen, in de functie van bedrijfscatering en gastvrijheid. We blijven verrassen met variatie, service van A tot Z en een unieke beleving met respect voor jouw (bedrijfs)imago.

Van culinair tot streetfood

Heb je zelf inspiratie en een concreet beeld? In dat geval vervullen we jouw ideeën! In het andere geval laten we onze creativiteit los in een gedetailleerd voorstel. Greg's Home Food heeft alle nodige know how in huis, gaande van hamburgers tot walking dinner, over een geserveerde menu tot invulling van diverse buffetten, rekening houdend met ieder budget.

Let's talk

Onze cateringpassie drijft ons tot het uiterste. Topprioriteit is onze service, die garant staat om zoveel mogelijk, tot bijna alles uit handen te nemen. Uw taak bestaat erin om de gasten te ontvangen en te woord te staan, onze taak is om de genodigden te verwennen.

 

Heb je in de toekomst een feestje? Let's talk! In een persoonlijk onderhoud kunnen we de mogelijkheden bespreken. Aarzel niet om ons te contacteren, zodat we ideeën kunnen uitwisselen en samen geschiedenis gaan schrijven!

 

Smakelijke groeten,

 

Gregory Aelbrecht

Contact
Wil je op de hoogte blijven van onze periodieke afhaalgerechten?